Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Június 16. 11:57, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Játékdobozokba rejtett kábítószert foglaltak le a rendőrök

Játékdobozokba rejtett kábítószert foglaltak le a rendőrök

Egykilónyi, játékdobozokba rejtett kábítószert találtak június 12-én a rendőrök egy bonyhádi benzinkúton parkoló kisbuszban - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A rendőrségnek információja volt arról, hogy egy külföldről hazatérő munkásokat és csomagokat szállító járműben nagyobb mennyiségű kábítószer található. A kisbuszt ellenőrizték, és több mint egy kilogrammnyi marihuánát, metamfetamint és kokaint találtak benne. A drogok mellett félmillió forintot is lefoglaltak.

Egy 29 éves pécsi és egy 43 éves komlói férfi ellen jelentős mennyiségben elkövetett kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás. A Szekszárdi Járásbíróság hétfőn elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

Címkék: drog, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni