Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Április 07. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Jennifer Aniston öccse egy ápolatlan csavargó

Jennifer Aniston öccse egy ápolatlan csavargó

Jennifer Aniston 22 éves öccsének egyetlen nadrágja van, és néha a kocsijában alszik. Neki ennél több nem is kell, nővére pedig alig törődik vele.

Tavaly ősszel mindenki megdöbbent, amikor híre ment, hogy Madonna testvére hajléktalan, a szerencsétlen sorsú báty azonban nem az egyetlen ember, aki nem osztozik sztárrokona gazdagságában, ugyanis mint kiderült, Jennifer Aniston öccse szintén meglehetősen szerény életet él. A 22 éves Alex John Aniston ugyan nem a híd alatt lakik, de 43 éves nővére fényűző világától távolabb nem is állhatna: a Kalifornia és Alaszka között ingázó fiú alkalmi fizikai munkából tartja el magát, néha a kisteherautója hátuljában alszik, és ismerősei azt mondják róla, hogy egy "ápolatlan punk", akinek egyetlen nadrágja és három pólója van.

AJ és Jennifer féltestvérek, és rokoni kapcsolatukról többnyire nem is beszélnek, bár a fiú 2004-ben a Derült égből Polly díszbemutatóján megjelent. Hogy Jennifer miért nem foglalkozik AJ-vel, arról nem lehet tudni, bár könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen szégyelli, öccse viszont a barátainak többször is elmondta: kifejezetten örül neki, hogy nem tud róla a világ, ezért nem is keresi a kapcsolatot Jenniferrel. "Itt Santa Cruzban gyakran lehet találkozni olyan punkokkal, mint AJ - mondta el egy kaliforniai ismerős. - Neki pont megfelel ez az életvitel, és örül, hogy senki nem figyel rá."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.