Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 01. 15:33, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Jerry Bruckheimer megint belevág a Top Gun folytatásába

Jerry Bruckheimer megint belevág a Top Gun folytatásába

Jerry Bruckheimer újra megpróbálja összetrombitálni a Top Gun-csapatot: a producer közel három évtized után a folytatásban drónokat is bevetne - értesült a The Hollywood Reporter.

Bruckheimer a pályafutására emlékező új könyve, a When Lightning Strikes, Four Decades of Filmmaking (Amikor a villám lesújt, a filmkészítés négy évtizede) bemutatásán beszélt arról, hogy 28 év után sem hagyja nyugodni a nagysikerű produkció folytatása.
Az 1986-ban készült Top Gun a hidegháború idején játszódik a haditengerészet San Diegó-i elit vadászpilóta-képzőjében, Tom Cruise-zal a főszerepben.
"Harminc éve akarjuk megcsinálni a folytatást, és úgy vélem, egyre közelebb és közelebb jutunk hozzá" - mondta a producer. Emlékeztetett rá, hogy annak idején Don Simpsonnal belevágtak a második epizódba, de fel kellett adniuk, aztán Tom Cruise is megpróbálkozott vele, de ő is feladta. "Most megint visszatértünk rá" - jelentette ki.
Tony Scott, az eredeti film rendezője 2012-ben meghalt, a Top Gun 2 egyike volt annak a három filmnek, amelyre készült, mielőtt öngyilkosságot követett el.
"A film alapötlete, hogy a pilóták fölött már eljárt az idő a drónok miatt. Cruise azonban bebizonyítja, hogy továbbra is fontosak. Szükség van rájuk" - magyarázta Bruckheimer.
A film egyelőre a kezdeteknél tart. Cruise-t lefoglalja számos munkája, ezért meg kell találni azt a lyukat a naptárjában, amikor forgatni lehet vele, a gyártó Paramount filmstúdiónak is megfelelő költségvetést kell biztosítania, és a rendezőt is ki kell választani - sorolta a folytatás feltételeit a producer.

Címkék: Kultúra-film-USA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk