Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2011. Május 26. 19:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Kaposszekcsői Közösségi Ház

Jó móka és nagy kaland volt a laktanya-látogatás

Jó móka és nagy kaland volt a laktanya-látogatás

Harmincnyolc kaposszekcsői óvodás látogatott el május 26-án a dombóvári tűzoltóságra. A gyerekek nagy izgalommal várták a kirándulást, hiszen a lánglovagok világa mindig is kicsit titokzatos volt számukra.

Az ovisok megnézték a tűzoltóautókat, sőt, bele is ülhettek a tűzoltók székeibe. Akinek kedve volt, szirénázhatott is egy kicsit. Majd a védőruha felpróbálása következett. A lányok bátrabbak voltak, nagyobb számban jelentkeztek, hogy testközelből is megismerkedhessenek a súlyos ruhadarabokkal. Majd a hatalmas kocsik következtek. „Hűha!”, „Azt a … !”, „De klassz!” - hallatszott sokfelől. A tűzoltók azt is megmutatták, hogyan kell lecsúszni a rúdról. A picik nem értették, őket miért nem engedik lecsúszni. A vendégek végül azt is láthatták, hogyan kell végigfutni az akadálypályán.

Sok élménnyel megrakottan tértek haza. Útközben be sem állt a szájuk, úgy mesélték egymásnak, hogy ki mit látott. Ezek után talán a szülők irigykednek majd csemetéikre, hogy azok olyan helyen járhattak, ahol ők nem.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 08:00, szombat | Helyi

DOVASE évértékelő, a vírushelyzet miatt írásos formában

Az évértékelő megtartását a vírushelyzet sajnos ellehetetlenítette, így azt írásos formában az egyesület weboldalán lehet megtekinteni, a díjak pedig csoportos foglalkozásokon kerültek kiosztásra.

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

2021. Március 05. 08:46, péntek | Helyi

Bűncselekményből származó milliók tisztára mosásában segített Nakon egy nő

A Tolna megyei nyomozók egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítottak meg azzal, hogy legalább 50 millió forintnyi, bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt.

2021. Március 04. 16:26, csütörtök | Helyi

Egyensúly és stabilitás

A város fizetőképességének megtartása a legfontosabb feladat az idei évi költségvetés szempontjából Dombóváron, hangsúlyozta Pintér Szilárd polgármester.