Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Augusztus 01. 08:27, kedd | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Jól sikerült a felkészülési mérkőzés

Jól sikerült a felkészülési mérkőzés

Július 29-én a DFC hazai pályán fogadta harmadik felkészülési mérkőzésén a Baranya megyei I. osztályú bajnokságot legutóbb nyolcadikként záró Pécsi VSK-t.

A vendéglátóknál ezúttal mutatkozott be két újonnan igazolt játékos. Egyikük Kovács Attila, aki 23 éves és támadó, Pécsen nevelkedett, majd Szentlőrincen, Szigetváron, Kozármislenyben és Komló is megfordult, most a Pécsváradtól érkezett a dombóvári klubhoz. A másik egy 18 esztendős, tehetséges fiatalember, Pál Dániel, ő középpályás és a Csikóstőttős-Kaposszekcső gárdájánál nevelkedett, onnan szerződtette őt a DFC.
A mérkőzést óriási lendülettel kezdték az idelátogató vasutasok, de a házigazdák stabil védekezéssel kontrollálni tudták ellenfelük rohamait. Az első negyedórát követően átvette a kezdeményezést a dombóvári alakulat, mely a szünetig Kázmér Péter duplájával és Kovács Róbert találatával 3:0-ás vezetésre tett szert.
A második játékrészben kreatív megoldásokkal rukkoltak ki a vendéglátók. Kardos Ernő tréner időközben ötször cserélt. Az újonnan pályára lépők is kitettek magukért és formás támadásokat vezetve négy góllal növelték az előnyt. Keczeli Krisztián duplázott, mellette betalált még Androsics András és a héten igazolt Pál Dániel is.

Jegyzőkönyv:
3. felkészülési mérkőzés - július 29., Dombóvár, Szuhay Sportcentrum
Dombóvári FC - Pécsi VSK 7:0 (3:0)
Dombóvár: Sztropkó - Kovács R. (Takács Z.), Kalmár, Petrók (Bán), Szalai - Keczeli, Baksa (Kierdorf), Androsics, Kardos (Fehérvári), Kázmér (Pál) - Kovács A.
játékosedző: Kardos Ernő
gólszerzők: Kázmér (2), Keczeli (2), Kovács R., Pál, Androsics

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.