Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Május 17. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra szingli VV Veronika

Újra szingli VV Veronika

Nem volt túl hosszúéletű VV Veronika és a ValóVilágban szintén próbálkozó Márkó kapcsolata. A fiatalok máris szakítottak.

Alig három hete boldogan állt a Fókusz kamerái elé VV Veronika, hogy bejelentse: újra foglalt a szíve. A plasztikázott lány a Cristofellel kialakult duhajkodást kiheverése alatt esett szerelembe, azzal a fiúval, aki a kubai csődör vetélytársa volt a beszavazó-show-n. "Nagyon vicces, mert én a villába nem Cristofelt vártam, hanem Márkót. Ez most a sors iróniája. A Balesetin ismerkedtünk meg. Én éppen a kórházban voltam amiatt a bizonyos incidens miatt, ő pedig éppen ott ugrált az utcán. Neki a lábával volt probléma. Aztán elkezdtünk beszélgetni" - nyilatkozta kapcsolata hajnalán VV Veronika, aki az interjú alatt is szerelmes pillantásokat váltott új kedvesével, Márkóval.

Ám úgy látszik, a szerelem tiszavirág életű volt. Márkó ugyanis a napokban 'egyedülálló'-ra állította kapcsolati címkéjét közösségi oldalán. Majd a nagyérdeműt is tájékoztatta arról, mi történt közte és VV Veronika között. "Nem vagyunk már együtt Veronikával! Én kerülni akartam a szereplést, így alakult. Ne szidjatok, hisz nem is ismertek! Szép estét mindenkinek" - írta közösségi oldalán Márkó. Az egykori szerelmesek egyelőre nem szeretnének többet mondani a történtekről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.