Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2011. Október 27. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy először viselt hófehér menyasszonyi ruhát

Judy először viselt hófehér menyasszonyi ruhát

Öt évvel ezelőtt még színes ruhában ment férjhez. A napokban megtartott titkos második esküvőn azonban már hófehér ruhát viselt.

Ahogy a ma megjelent Story magazinban olvasható, Judy talán tudat alatt érezte öt évvel ezelőtt, hogy nem szabad hófehérben oltár elé állnia. "Ha akkor kérdezték volna meg, hogy miért, nem tudtam volna mit felelni - mondja az énekesnő. - Ennyi idő elteltével azonban már tudom, hogy ez a szerelem sokkal tisztább, és össze sem hasonlítható a másikkal. Mások az érzések, az érzelmek, és a legfontosabb, hogy a szívem alatt már ott van a kislányunk, Maja is. Már csak miatta is fontos volt a hófehér menyasszonyi ruha." Judyék titokban megtartott esküvőjén egyébként még az anyakönyvvezető is azzal viccelődött, hogy már hárman állnak az "oltár" előtt. A hetedik hónapban lévő kismama festői környezetben, egy tó partján fogadott örök hűséget születendő kislánya édesapjának.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,