Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Október 07. 11:29, kedd | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Juhász Csaba: Azok a kis Bassanoi kanyarok

Juhász Csaba: Azok a kis Bassanoi kanyarok

Tíz gyorsasági futamot kellett teljesíteni az Alpokban. Egyet pénteken, kilencet szombaton. Volt olyan szakasz ahol háromszor is mentetek testvéreddel, Zsoltival.

Kemény mezőnyben negyedikként értetek a szombat esti Célceremóniára.

Mesélnél ezekről a gyorsokról?

- Technikás, sok kanyarral tűzdelt szakaszok voltak, amik nagyon igénybe vették a gumikat. Ezek a pályák nem feküdtek annyira a Megane-nak, mint a Toscana-i gyorsaságik, ezért most nem tudtuk felvenni a versenyt a négykerék meghajtású autókkal.

Sajnos az első négy szakaszon volt egy pici elektronikai problémánk, aminek következtében nem mindig működött az ALS. Ezt később a szervizesek orvosolták, ezért a második körben tudtunk is javítani az időkön, de ez is kevés volt ahhoz, hogy felállhassunk a dobogóra.

Hogy tetszett a rendezés, a hely, a szervizpark, a légkör?

- A szervezés tökéletes volt, mint mindig, jó hangulatban végezték munkájukat a sportbírók és a rendezők. Bár hozzá teszem ez a Mitropa futamokon nem újdonság.

A Valstagna nevű gyors szinte megszámlálhatatlan kanyarral várt benneteket. Mennyire lehetett tempót menni ilyen szakaszon?

- Ez a szakasz volt a leghosszabb. Egy jó minőségű aszfalt gyorsasági, rengeteg erős kanyarral és 14 visszafordítóval. Az időjárás előrejelzés, mely 21 fokot jósolt, ellenére 33 fok meleg volt. Ennek köszönhetően ezen pályán, szinte elolvadtak a gumik. Ez volt talán az egyik oka, hogy lemaradtunk a többiektől. Mi közepes gumit vittünk, szerintem a kemény keverék előnyösebb lett volna. Miután a gumik ezen a gyorson elhasználódtak utána már sajnos a másik két szakaszon sem volt jó a tempónk.

A rajt és célceremónia a helyi várban került megrendezésre. Mennyit láttatok a várból?

- A várból nem túl sokat, mert mind a rajt, mind pedig a cél sötétben zajlott. A verseny sűrű időbeosztása miatt, pedig nem igen van időnk városnézésre.

Legközelebb hol láthatunk versenyezni?

- Az ADAC3-Städte-Rallye Rally lesz a Mitropa következő és egyben utolsó futama, itt biztos, hogy indulunk. Mivel háromszor vettünk részt ezen a versenyen és még sosem értünk célba, ezért ez a futam különösen nagy kihívás számunkra.

Köszönjük Partnereink segítségét!

www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu,Flotál Kft,www.flotal.eu/kapcsolat,DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.