Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Július 07. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Dombó Média

Jutalmazták a kiválóan teljesítő hivatali dolgozókat

Jutalmazták a kiválóan teljesítő hivatali dolgozókat

Az idei Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal három munkatársának nyújtotta át a „Dombóvár Közszolgálatáért Oklevelet”

és az azzal járó 50.000 forintos pénzjutalmat Szabó Loránd polgármester.

A város képviselő-testülete 2018 január végi ülésén módosította a helyi elismerésekről szóló önkormányzati rendeletet annak érdekében, hogy a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalnak azon dolgozóit jutalmazni tudja, akik legalább három éve közszolgálati jogviszonyban állnak köztisztviselőként, vagy közszolgálati ügykezelőként és a munkakörükbe tartozó feladatok ellátása során folyamatosan példamutató, magas színvonalú tevékenységet végeznek. A „Dombóvár Közszolgálatáért Oklevél” és az azzal járó 50.000 forintos pénzjutalom odaítéléséről a polgármester dönt a jegyző véleményének kikérését követően.

Elsőként Buglaveczné Szabó Adél adóügyi ügyintéző, Zsók Rita személyügyi ügyintéző és Teufel Judit vagyongazdálkodási ügyintéző érdemelte ki az elismerést, amit Szabó Loránd adott át nekik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.