Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2011. Február 22. 06:01, kedd | Helyi
Forrás: www.nagyberki.com, www.mlsz.hu

Kaposvölgye: simán nyert edzőmeccs, márciusban indul a bajnokság

Kaposvölgye: simán nyert edzőmeccs, márciusban indul a bajnokság

Szombaton a Berkenye helyett a Pest megyei második osztályban játszó Göd SE csapatát látta vendégül a váci műfüves pályán edző Kaposvölgye VSC. A hazai meccseit tavasszal Nagyberkiben játszó NB II-es csapatot először március 12-én l

A hétvégi edzőpartner-választással Nagy Tibor szakvezető célja a támadások és a kapura rúgások gyakoroltatása volt. Elképzelése beigazolódott, mivel a szinte teljesen lecserélődött és megfiatalodott csapat 10:0-ra nyert a gödiek ellen.

A Ness Hungary NB II Nyugati csoportjának tavaszi szezonját március 5-én a Kozármisleny otthonában kezdő gárda február 26-án a Vác ellen fejezi be a felkészülési meccsek sorozatát.

Az első nagyberki mérkőzésüket március 12-én 14 óra 30 perckor az ellen a Fradi II ellen vívják, amely hozzájuk hasonlóan fiatal játékosokra épít. A Lipcsei Péter edző irányításával dolgozó Üllői úti a gárda még tapasztalja az NB II-t, és egyelőre csak két hely választja el őket a tabella végén tanyázó álló Kaposvölgyétől. Viszont mindkét edző bizakodó a tavaszi szereplés kapcsán, így szerintünk érdemes lesz majd kilátogatni a meccsre.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 11:07, péntek | Helyi

Kigyulladt egy pótkocsi a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs határában

Csütörtök délután aratás közben gyulladt ki egy pótkocsi, a rajta lévő terménnyel együtt Mágocs külterületén.

2020. Július 10. 08:28, péntek | Helyi

A Kaposmenti Magazin legújabb adása

Benne: ülésezett a Dombóvári Képviselő-testület, Semmelweis-napi ünnepség a Szent Lukács Kórházban, a Dombóvári Kistérség a Tolna megyei Értékek Napján, bemutatkozik a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület.

2020. Július 09. 15:21, csütörtök | Helyi

Sokat hallhattuk a tűzoltószerek szirénáit szerdán

Hét tűzeset, és egy műszaki mentés izzasztotta meg tűzoltóinkat a szerdai napon.

2020. Július 09. 10:43, csütörtök | Helyi

Napelemes rendszerrel valósul meg a dombóvári BF-Trade Kft. energiaellátása

A GINOP-4.1.3-19-2019-00537 azon. számú projekt keretében a 2.600.000 Ft 100% intenzitású Európai Uniós támogatás segítségével várhatóan nagymértékben csökken a cég nem megújuló energiából előállított energiafogyasztása.