Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2011. Február 22. 06:01, kedd | Helyi
Forrás: www.nagyberki.com, www.mlsz.hu

Kaposvölgye: simán nyert edzőmeccs, márciusban indul a bajnokság

Kaposvölgye: simán nyert edzőmeccs, márciusban indul a bajnokság

Szombaton a Berkenye helyett a Pest megyei második osztályban játszó Göd SE csapatát látta vendégül a váci műfüves pályán edző Kaposvölgye VSC. A hazai meccseit tavasszal Nagyberkiben játszó NB II-es csapatot először március 12-én l

A hétvégi edzőpartner-választással Nagy Tibor szakvezető célja a támadások és a kapura rúgások gyakoroltatása volt. Elképzelése beigazolódott, mivel a szinte teljesen lecserélődött és megfiatalodott csapat 10:0-ra nyert a gödiek ellen.

A Ness Hungary NB II Nyugati csoportjának tavaszi szezonját március 5-én a Kozármisleny otthonában kezdő gárda február 26-án a Vác ellen fejezi be a felkészülési meccsek sorozatát.

Az első nagyberki mérkőzésüket március 12-én 14 óra 30 perckor az ellen a Fradi II ellen vívják, amely hozzájuk hasonlóan fiatal játékosokra épít. A Lipcsei Péter edző irányításával dolgozó Üllői úti a gárda még tapasztalja az NB II-t, és egyelőre csak két hely választja el őket a tabella végén tanyázó álló Kaposvölgyétől. Viszont mindkét edző bizakodó a tavaszi szereplés kapcsán, így szerintünk érdemes lesz majd kilátogatni a meccsre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.

2024. Február 26. 08:44, hétfő | Helyi

A vetési varjú fészkek eltávolítását végzik a napokban Dombóváron

A munkálatok ideje alatt rövid ideig tartó, szakaszos útlezárások várhatóak.