Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Június 23. 10:23, péntek | Helyi
Forrás: teol.hu

Kerékpárt nyertek a Belvárosi-iskola Pindúr-Pandúrjai

Kerékpárt nyertek a Belvárosi-iskola Pindúr-Pandúrjai

Nyolc második osztályos diák képviselte a dombóvári iskolát a budapesti versenyen.

A mindennapok során is nagy hasznát veszik azoknak az ismereteknek a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola diákjai, amelyekkel a MINI-KRESZ „Pindúr-Pandúr Ki mit tud” országos döntőjében eredményesen szerepeltek. Az óvodások és kisiskolások számára rendezett budapesti versenyre ugyanis játékos feladatokkal készültek, amelyek révén elsajátították a közlekedés alapvető szabályait.

Nyolc második osztályos diák képviselte a dombóvári iskolát. Fodor Csongor Flórián, Madarász Vivien Kitti, Szabó Lilian Hanga és Tóth Csenge a KRESZ elméleti teszt során jeleskedett, a kerékpáros gyakorlati versenyben pedig Filotás Petra, Filotás Zsófia, Pintér-Kovács Benedek és Vincze Miklós Tamás bizonyított. Kiváló teljesítményükkel végül a közel nyolcvan általános iskolás csapat között a negyedik helyet szerezték meg. Jutalmuk egy értékes ajándékcsomag volt, illetve egy kerékpárral gazdagították iskolájukat.

A gyerekek felkészülését Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós és Embersitsné Bóta Éva tanárnő segítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.