Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Május 09. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Késsel fejbe szúrta ismerősét a dombóvári férfi, aki válaszul gereblyenyéllel ütötte meg

Késsel fejbe szúrta ismerősét a dombóvári férfi, aki válaszul gereblyenyéllel ütötte meg

A dombóvári nyomozók három férfit hallgattak ki csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A szurkálót a rendőrök őrizetbe is vették.

Bejelentés érkezett 2020. május 7-én a déli órákban, hogy Dombóváron egy ház előtt több férfi előzetes szóváltást követően összeverekedett, majd egyikük fejen szúrta a másikat. Az egyenruhások haladéktalanul a helyszínre mentek. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy kettő helyi és egy csibráki lakos vitája fajult tettlegességig.

Egy 20 éves dombóvári férfi, miután az utcán meglátta 25 éves csibráki ismerősét – korábbi sérelmei miatt – előbb becsmérelni, majd ütlegelni kezdte, aztán dulakodás közben egy késsel fejbe szúrta. Az idősebb férfi, miután észlelte, hogy megszúrták, egy földön levő gereblye nyelével megütötte támadóját. A hangoskodást követően az utcára jött a 20 éves fiatal 17 éves öccse, aki miután látta a verekedést, egy késsel kergetni kezdte a 25 éves férfit.

A rendőrök mindhárom személyt elfogták, majd a rendőrségre előállították. Mindhármukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 20 éves elkövetőt a garázdaságon túl súlyos testi sértés bűntett kísérletével is meggyanúsították. A férfit őrizetbe vették, és a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.