Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 08. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Fekete István Kulturális Egyesület

Készül a Fekete István Kulturális Egyesület évkönyve

Készül a Fekete István Kulturális Egyesület évkönyve

Ahogyan az elmúlt évben, úgy az ideiben sem tudta teljesíteni a küldetésében meghatározott célokat a Fekete István Kulturális Egyesület.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt a gyerekek számára népszerű rajzpályázatunk meghirdetése, a szokásos „Fekete István nyomában” címszó alatt futó kirándulásaink, a közgyűléseinken való személyes találkozások és eszmecserék is.

Egyedül az emlékkönyvünk megjelentetése teljesülhet eddig a 2021-es évben. A 2020-as év, a járvány ellenére programokban, teendőkben is gazdagnak bizonyult.
A segítőknek (Szívek Éva Judit titkár, Égly Csaba szerkesztő és Bodó Ákos fotós) köszönhetően az emlékkönyv készül és hamarosan nyomdába is kerülhet.

Egyesületünk elnöksége bízik abban, hogy az ősz folyamán az elmaradt zirci- mosonmagyaróvári kirándulásunk megvalósulhat.

Bodó Imre elnök

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.

2021. Április 09. 10:29, péntek | Helyi

Elindult a Szuhay Sportcentrumban a kisterem felújítása

A parketta felújítása, a két vészkijárat, bejárat és az épület főbejáratánál lévő ajtó cseréje, valamint a csarnok komplett festése valósulhat meg.