Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Július 17. 08:13, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Két aranyéremmel tért haza Szlovákiából Farkas Bence

Két aranyéremmel tért haza Szlovákiából Farkas Bence

A szlovákiai Nagyszombat adott otthont július 12-én annak az U18-as válogatott atlétikai viadalnak, amelyen a házigazdákon kívül Csehország, Magyarország és Szlovénia nemzeti csapatai vettek részt.

A rajthoz álló között a Dombóvári VASE egyik tehetséges fiatalja is ott volt.

A szeles, esős időben mindössze 15 Celsius-fokot mutatott a hőmérő akkor, amikor Farkas Bence rajthoz állt a 200 méteres síkfutásban. A 17 éves sprinter a nehéz körülmények ellenére remek teljesítményt nyújtott és valamennyi riválisát maga mögé utasítva elsőként ért célba. Az ezúttal is remeklő vágtázó azonban nemcsak ebben az egyéni számban gyűjtötte be az aranyérmet, hanem a svédváltó tagjaként is: az Almási Olivérrel, Bánóczy Árpáddal és Molnár Attilával alkotott négyesük 1 perc 53,57 másodperces új országos ifjúsági csúccsal győzött.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.