Városlista
2019. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Július 01. 10:46, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Két autó ütközött Kaposszekcsőn

Két autó ütközött Kaposszekcsőn

Személyi sérüléses baleset történt Kaposszekcsőn 2019. június 29-én 22 óra 23 perckor.

Kaposszekcső, Táncsics utcából a 611-es főút irányába közlekedett egy személyautó vezetője, aki a kereszteződésében kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás Kötelező!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott az útkereszteződésbe, és nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő gépjárműnek, az autó jobb oldalának ütközött. A védett úton közlekedő személygépkocsi vezetője, hogy az ütközést elkerülje, a menetiránya szerinti bal oldali füves területre kormányozta járművét, ahol nekiütközött az ott elhelyezett gyalogosátkelőhelyre figyelmeztető közúti közlekedési jelzőtáblának. A baleset során öt személy sérült meg, egy fő súlyos, négyen pedig könnyebb sérülést szenvedtek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a közlekedésben részt vesz, mindig a szabályok betartásával, megfelelő figyelemmel, körültekintéssel és sebességgel közlekedjen,

… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 09:02, csütörtök | Helyi

Kiütéses győzelmet arattak a focisták

A Tolna megyei I. osztályú férfi labdarúgó bajnokság szeptember 14-i 5. fordulójában otthonában - a Szuhay Sportcentrumban - fogadta a Dombóvári FC együttese a Kakasd SE gárdáját.

2019. Szeptember 18. 15:40, szerda | Helyi

Balesetből garázdaság

A vétlen fél ököllel ütötte az okozót.

2019. Szeptember 17. 16:31, kedd | Helyi

Az ott lakók szavaztak a fák sorsáról

Lakossági fórumra várta szeptember 11-én Szabó Loránd polgármester és az 1. számú választókerület önkormányzati képviselője, Molnár Tünde a Pannónia utca 36-40. számú társasház lakóit,

2019. Szeptember 17. 10:53, kedd | Helyi

Képeslapok, fotók, cikkek és plakátok Dombóvárról a könyvtárnak ajándékba

Immár sokadszor küldött olyan ajándékokat dr. Szombath Tibor a Földi István Könyvtárnak, melyek helyi relikviáknak számítanak.