Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. December 12. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két tűzeset is történt vasárnap Dombóváron, mindegyiknél életet mentettek a tűzoltók.

Ahogy arról ITT beszámoltunk, a Teleki utcában egy adventi koszorún elhelyezett gyertya miatt keletkezett tűz vasárnap délelőtt.

Este a Zrínyi utcába riasztották Dombóvár hivatásos tűzoltóit, itt egy zárlatos hűtő miatt csaptak fel a lángok a konyhában egy családi ház földszintjén.A tűzoltók kiérkezésekor az épületet már sűrű sötét füst lepte el, az egyik emeleti szobában egy mozgáskorlátozott nő tartózkodott, az ő kimentése volt az egységek elsődleges feladata, ezt egy védősugár és hőkamera segítségével hajtották végre. A nőtvégül a mentősök füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A lángok a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően nem terjedtek tovább, csak a hűtőszekrényt és annak közvetlen környezetét érintették. Az épületből az oltás közben két gázpalackot hoztak ki a tűzoltók, majd ventillátorral átszellőztették a házat, melynek másik lakója rokonoknál töltötte az éjszakát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Az egészségnapon szűrésekkel, tanácsadással várták az érdeklődőket

Június 13-án a Szent Lukács Kórház Egészségfejlesztési Irodája egészségnapot tartott a térség fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátását végző egészségügyi intézményben.

2019. Június 15. 07:00, szombat | Helyi

Lomtalanítás a szőlőhegyi présház-tulajdonosoknak

A szőlőhegy tisztaságának megóvása érdekében két 30 köbméteres hulladékgyűjtő konténert helyeztetett ki májusban a város önkormányzata a nyergesi buszfordulóhoz, valamint a Tűzlepke sor és a Vincellér-dűlő kereszteződéséhez.

2019. Június 14. 10:10, péntek | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián ötödikként zárt terepakadály-futásban

únius 8-án Cseszneken rendezték meg hatodik alkalommal a PannonHajsza elnevezésű OCR-versenyt,

2019. Június 14. 09:14, péntek | Helyi

Helyreállítják a tönkrement utakat

A magunk mögött hagyott viszonylag enyhe tél sem kímélte a város önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő közutakat. Az azokon keletkezett lyukak aszfalttal történő befoltozását egy helyi vállalkozó végzi.