Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2023. Május 18. 15:50, csütörtök | Helyi

Két napos rendezvénnyel készül Dombóvár a gunarasi városrész 50. évfordulója alkalmából

Két napos rendezvénnyel készül Dombóvár a gunarasi városrész 50. évfordulója alkalmából

Szórakoztató programok, kiállítások, koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket. A részletes program cikkünkben olvasható.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Májusban a gunarasi városrész jubileumi évfordulójához kapcsolódóan egész programsorozat indult, a részletekről már olvashattak a plakátokon, a jubileumi újságban és a Városunk Dombóvár Facebook-oldalon.

2023. május 19-20. – Rock Majális
2023. május 20. – Gunaras 50 jubileumi program

A rendezvények sikeres és biztonságos lebonyolítása érdekében Dombóvár Város Önkormányzata az alábbiak szerint útlezárással és forgalmirend-változtatással készül. Kérjük, a megjelölt időpontokban tartsák be a vonatkozó szabályokat, vigyázzanak magukra.

🟧2023. május 19-én a Hotel Európa előtti parkoló lezárásra kerül
reggel 7:00-től egészen vasárnap 10:00-ig.

🟧2023. május 20-án a parkolóval párhuzamos Tó utca Pihenés és Kedves utca közötti szakasza szintén lezárásra kerül szombaton 12:00-tól 21:00-ig.

🔹A lezárt terület a Pihenés utca irányába, a Séta utcában tovább haladva kikerülhető. Lényeges, hogy a Séta utca ezen időszakban egyirányúsításra kerül. Javasoljuk, hogy a Kedves utca északi végén, csatlakozva a főúthoz hagyják el a gunarasi városrészt.

🔹A Rock Majálisra érkezőknek a Szent Gergely-kápolna mellett kialakított zöld területen tudunk parkolásra alkalmas helyet biztosítani, a terület déli részén.
Kérjük a parkolási rendet tartsák be a kényelmes és biztonságos haladás, megállás miatt!

🔹Célszerű lesz, a városból érkezve a Kedves utca felől (Dombóvár felől érkezve ez Gunaras harmadik bejárata) megközelíteni a koncert helyszínét. A zavartalan kétirányú közlekedés miatt a Tó utca Kedves utca és Sellő utca közötti szakaszán megállni tilos! A mellékutcákban a parkolás egy oldalon megengedett lesz a rendezvény ideje alatt. A Fasor utca lezárásra kerül. A forgalmat minden esetben polgárőrök és közterület-felügyelők fogják irányítani és rendőrök biztosítják a rendezvényeket. Kérjük, kövessék útmutatásaikat!

🔹A lezárások a helyijáratos buszok útvonalát is érinteni fogják, kérjük az utazni szándékozókat ezen időszakban, hogy sétáljanak el a Kernen téri megállóig.

🔹Gunarasba 13:45-kor indul a rendes helyijáratos busz a központi buszmegállóból, a menetrend szerinti megállókat érintve, majd este 22:00-kor Dombóvár Város Önkormányzata biztosít térítésmentesen különjáratot a Kernen térről vissza a városba. Kedves Dombóváriak, éljenek a lehetőséggel!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!
Jó szórakozást kívánunk!

Dombóvár Város Önkormányzata

Címkék: Gunaras

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 28. 16:19, csütörtök | Helyi

Adományoztak a dombóvári rendőrök

Az Állatok Világnapja közeledtével a dombóvári gyepmesteri telep lakóihoz látogattak el az egyenruhások középiskolás diákokkal közösen.

2023. Szeptember 27. 16:14, szerda | Helyi

Pump Track versenyt rendeztek Dombóváron

Dombóváron tartották a 2023-as Pannon Pump Track Kupasorozat V. futamát.

2023. Szeptember 26. 09:35, kedd | Helyi

Azt mondta, megbeszélésre siet

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax.

2023. Szeptember 25. 13:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum - A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyaként Z. Soós István néhai kaposvári festőművész Fekete Istvánról készített gipsz szobrát választottuk.