Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2022. Április 22. 08:09, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Két új taggal bővült a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Két új taggal bővült a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

A Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum két új taggal bővült. A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió és Kocsola Község Önkormányzata is felajánlotta aktív közreműködését.

Felvételükről az április 20-i fórumon döntött a tagság.

Befejeződött a kortársképzés az Illyés Gyula Gimnáziumban a Dombóvári Rendőrkapitányság közreműködésével. A tizenhat diák pólót és oklevelet vehetett át Pintér Szilárd polgármestertől, dr. Németh Tímea elnöktől és Gábor Zoltán alelnöktől. Óriási előre lépésnek mondható, hogy a középiskola diákjai ilyen nagy számban vállalták a feladatot és segítik a jövőben kortársaikat a tájékoztatásban, a problémák megoldásában.

A tagság döntött arról is, hogy csatlakoznak a Dél-Dunántúli Regionális Kábítószerügyi Egyeztető Fórumhoz, meghatározták a második negyedév feladatait és beszéltek a Kábítószer Ellenes Világnap lehetséges programjairól, amelynek időpontját 2022. június 14. napjában határozták meg.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 30. 13:29, péntek | Helyi

Házi készítésű, túrós sütemények versenye

A Dombóvári Értéktár Bizottság Rákóczi János születésének 125 éves évfordulója alkalmából házi készítésű, túrót tartalmazó süteményversenyt hirdetett.

2022. Szeptember 30. 09:22, péntek | Helyi

Diáktűzoltók mérték össze a tudásukat Kurdon

Tizenhetedik alkalommal, töretlen lelkesedéssel, egy év szünet után szervezte meg idén a Kurdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a helyi általános iskola a Tűzkakas Diáktűzoltó Versenyt.

2022. Szeptember 29. 13:15, csütörtök | Helyi

125 éve született Rákóczi János mesterszakács, cukrász

Budapesten tartott előadást Müller Ádám, a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központ igazgatója. Témái között szerepelt Rákóczi János születési helyének bemutatása, a Dőry konzervgyár munkássága és az Esterházy család.

2022. Szeptember 28. 10:27, szerda | Helyi

Népszerű és sikeres volt a DOM-BOR-FESZT borfesztivál

A szervezők lehetőséget biztosítottak a helyi és az idei vendég, teveli Veres Pincészet legkiválóbb termékeinek megismerésére.