Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:35, vasárnap | Külföld
Forrás: webhir.com

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

Egyelőre nem tudni mi vitt rá egy amerikai tinédzsert arra, hogy kivégezze szeretteit. A srác rájuk gyújtotta a házat.

Péntek éjszaka felgyújtotta a családi házukat a tizennégy éves Sam Vonachen, aki a mai napig nem adott magyarázatot a tettére. A gyorsan terjedő lángok elől nem tudott elmenekülni húga, Audrey és a 47 éves édesanyja Karia sem, mindketten súlyos égési sérülésekkel és füstmérgezéssel kerültek kórházba, de a gondos orvosi kezelések ellenére sem tudták megmenteni az életüket.

A családfő, Steneven túlélte a vészt, ő kiugrott az első emeleti teraszról, könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező tűzoltók Samet az udvaron találták, mindenki azt hitte, hogy ő is kimenekült a házból, de később kiderült, hogy csak addig volt bent, amíg tüzet rakott. A vizsgálatok szerint egy hosszabbítóra locsolt éghető folyadékot, hogy a tűzvizsgálók azt higgyék elektromos zárlat okozta a bajt. A fiút letartóztatták, kétrendbeli előre megfontolt emberöléssel és gyújtogatással vádolják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Külföld

Ferenc pápa szerint a genderideológia a mai kor egyik legnagyobb veszélye

A mai kor egyik legnagyobb veszélye a genderideológia, amely megszünteti a különbségeket férfi és nő között - mondta Ferenc pápa a Vatikánban pénteken kezdődött nemzetközi antropológiai konferencia nyitóbeszédében.

2024. Február 29. 13:56, csütörtök | Külföld

Vlagyimir Putyin: a Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

A Nyugat veszélyes külpolitikai lépései és a részéről elhangzó nyilatkozatok olyan konfliktussal fenyegetnek, amely nukleáris fegyverek bevetésével és a civilizáció elpusztításával járhat

2024. Február 28. 09:15, szerda | Külföld

Brit vezérkari főnök: a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal

Az elmúlt hetek rémületkeltő nyilatkozataival és szenzációhajhász szalagcímeivel ellentétben a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal - hangsúlyozta keddi beszédében a brit fegyveres erők vezérkari főnöke.