Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2012. Február 24. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Király L. Norbi idén apa lesz

Király L. Norbi idén apa lesz

Gyereket vár Király L. Norbi menyasszonya, ezért a nyárra tervezett esküvőt elhalasztják.

Tavaly szeptember óta van együtt Király L. Norbi és kedvese, Niki, és nem sokkal később már az eljegyzésükről szóltak a hírek. Sokan mondták is, hogy gyors ez a tempó, de Norbi már akkor azt állította: érzi, megtalálta a társát. "Egyszer van az ember életében olyan, hogy azt mondja: megtalálta az igazit. Számomra Niki az."

Nyárra tervezték az esküvőjüket, és akkor még úgy érezték, a családalapítással még várnak. Ám kiderült: Niki gyereket vár. A pár ezért elhalasztotta az esküvőt. Norbi mindezt megerősítette a Borsnak. "Igen, igaz a hír, mindketten nagyon örülünk neki."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb