Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2021. Június 29. 07:00, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Kiskorú nevelt lányával fajtalankodott

Kiskorú nevelt lányával fajtalankodott

Az ügyészi indítványnak helyt adva, a bíróság elrendelte annak a 27 éves Fejér megyei férfinek a letartóztatását, aki tizenkettedik életévét be nem töltött nevelt lányával rendszeresen szexuális cselekményt végzett.

A döntés nem jogerős, mert a gyanúsított és ügyvédje is fellebbezett.

A Fejér Megyei Főügyészség hétfői közleménye szerint többszörösen minősített szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt tettek indítványt a férfi letartóztatására.

Mint írták, a férfi feleségével és három közös kiskorú gyermekükkel, valamint a nő előző kapcsolatából 2008-ban született lányával lakott közös háztartásban egy Fejér megyei településen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020 elejétől kezdődően hetente többször végzett szexuális cselekményt nevelt lányával. Cselekménye akkor lepleződött le, amikor a kiskorú sértett múlt kedden édesanyjának elmondta a történteket, aki feljelentést tett a rendőrségen.

Címkék: letartóztatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.