Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Április 27. 07:27, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Hölgyvilág

Kiss Ramóna nem bánta meg

Kiss Ramóna nem bánta meg

Kiss Ramóna tizenhét éves kora óta játszik a Barátok közt tévésorozatban. Ha visszatekint az elmúlt időszakra, úgy érzi, minden pillanata szükséges volt ahhoz a változáshoz, amin keresztülment. Másfél évig volt szingli.

- Nem bántam meg semmit. Voltak nehéz időszakok is, de kinek nincsenek? Mindig voltak céljaim, soha nem feküdtem le úgy esténként, hogy fogalmam sincs, hogyan tovább. Annyiban volt hasznos ez a másfél év, hogy újra magamra koncentráljak, a vágyaimra. Egy párkapcsolatban az ember közös életre rendezkedik be, ahol a "mi" fontosabb, mint az "én". Ezzel persze nincs baj, csak ha semmilyen más tapasztalatod nincs az életben, akkor nem tudhatod, te magad mire vágysz. Szükségem volt erre az időszakra. Ezután nyithattam egy új korszakot, és most boldog vagyok - hangsúlyozza Kiss Ramóna, aki szerint minden úgy alakult, ahogyan lennie kellett.

Hölgyvilág / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.