Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Augusztus 05. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat

Konzorcium a munkahelyekért

Konzorcium a munkahelyekért

Támogatási szerződést kötött Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke és Fehér János, a Magyar Államkincstár megyei igazgatója.

Támogatási szerződést kötött Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke és Fehér János, a Magyar Államkincstár megyei igazgatója a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében kiírt foglalkoztatási pályázat megvalósítása érdekében.
A megyei közgyűlés februárban döntött arról, hogy pályázatot nyújt be megyei szintű foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési megállapodások (paktumok) létrehozására. Ezek célja a különböző képzési és foglalkoztatási programokhoz szükséges források biztosítása.
A benyújtott pályázatot a Nemzetgazdasági Minisztérium Irányító Hatósága támogatta, így kerülhetett sor a támogatási szerződés aláírására a megye és kincstár, mint közreműködő szerv között. A megyei önkormányzat törekedett arra, hogy több partner bevonásával valósítsa meg a programot, ezért széleskörű konzorciumot hozott létre, amelynek tagjai: a Kormányhivatal, a Kék Madár Egyesület, a megyei önkormányzat hivatala, és a Tolnáért Nkft. A következő időszak a projekt fejlesztésének jegyében zajlik, amelyre több mint 1,2 milliárd forint áll rendelkezésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.