Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 25. 18:30, péntek | Helyi
Forrás: Gerber Optika

Korunk hőse Varilux szemüvegben

Korunk hőse Varilux szemüvegben

Látásunk 40 éves kor felett változni kezd. A megoldás: Varilux multifokális lencsék

Presbyopia – Látásunk 40 éves kor felett változni kezd

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

A megoldás: Varilux multifokális lencsék

A Varilux lencséket kifejlesztésük óta több mint 400 millió ember viseli világszerte. A Varilux volt az első kereskedelmi forgalomban megjelenő multifokális lencse, amelyet Bernard Maintenaz, az Essilor kutatója alkotott meg több, mint 50 évvel ezelőtt. Ezek voltak az első generációs Varilux lencsék. Ezt követően a márka számos fejlesztésen ment keresztül, de vezető szerepét azóta is sikerült megtartania.

Ma a Varilux család 7. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S szériát, amely olyan egyedülálló technológiáknak köszönhetően, mint a Nanoptix vagy a Synchroneyes, korlátlan látásélményt nyújtanak a viselőjüknek minden távolságra.

Varilux S Series – Korlátlan látásélmény

Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely határtalan szabadságot biztosít Önnek: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret.

A Varilux S f-360º lencsék az első lépést jelentik a Varilux S szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen a tökéletes olvasórész meghatározása érdekében figyelembe veszik a keretbeállítási adatokat. A Varilux S szemüveglencsék a Nanoptix és Synchroneyes technológiák segítségével áttörik a multifokális lencsék eddigi korlátait, mint a széli torzítás és a hinta effektus. A Varilux S multifokális lencsék vékonyított alapanyagokon és fényre sötétedő Transitions kivitelben is elérhetők. Kizárólag hátsó oldali UV védelemmel ajánljuk.

Az ajánlat 2015. szeptember 15. és december 31. között érvényes. az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.