Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2023. Augusztus 28. 08:49, hétfő | Helyi

Kovács Adriána és Szabó Dorottya fekete övet szerzett

Kovács Adriána és Szabó Dorottya fekete övet szerzett

A Dombóvári Karatesuli 18 fővel vett részt augusztus 14-19. között a Shotokan Karate Liga központi edzőtáborában Velencén, ahol kb. 200 fő volt jelen.

A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke állította össze és irányította, de végig jelen volt az Edzői Bizottság vezetője, Shihan Kozma Erzsébet is.

A fárasztó, de jó hangulatú tréningeket követően, naponta az esti órákban, játékos sportvetélkedőkre került sor. Itt Szerencs és Hajdúszoboszló résztvevőivel közösen indított 34 fős csapatunk kiválóan szerepelt - számolt be a részletekről Szabó Csaba az egyesület vezetője.

Az esemény ezúttal is övvizsgával zárult, ahol Kovács Adriána és Szabó Dorottya volt érdekelt a dombóváriak részéről. Mindketten sikeresen bizonyítottak, így mostantól Ők is a feketeövesek táborába tartoznak.

A lányok egészen fiatalon kezdték a karate megismerését, Dorottya már tizenkettedik, Adriána pedig tizedik éve gyakorol és fejleszti tudását szorgalmasan. Az idén lettek 18 évesek, most jutottak el oda, hogy a sportolói pályafutásuk egy nagyon komoly mérföldkövén átlépjenek a fekete öv megszerzésével. Rengeteg munkára, izzadásra és kitartásra volt szükség mindehhez, de Ők sosem adták fel, így meg tudták csinálni, amihez szívből gratulálunk.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 14:24, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került.

2023. November 28. 08:18, kedd | Helyi

Hétvégi ház égett Kocsolán, aknába esett egy kutya Dombóváron - hétvégén történt

Öt tűzeset és kilenc műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak Tolnában a hétvégén.

2023. November 27. 09:08, hétfő | Helyi

Petőfi 200 „Szeptember végén” című kulturális programsorozat zárórendezvény

Dombóvár Város Önkormányzata, a Dombóvári Székely Kör és a Dombóvári Művelődési Ház kulturális programsorozatának zárórendezvényét és eredményhirdetését november 23-án tartották.

2023. November 24. 08:05, péntek | Helyi

Olajcsere szerviz akció lesz decemberben Dombóváron!

Váltsa ki szervizünkben ingyenesen UN
IX autókártyáját, és vegye igénybe a kihagyhatatlan olajcsere szervizcsomagot! Foglaljon időpontot már most!