Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2019. Augusztus 14. 15:23, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Lánykérés tűzoltó módra

Lánykérés tűzoltó módra

Nem mindennapi, megható jelenetnek lehettek tanúi augusztus 13-án a bikali Puchner Kastélyszálló dolgozói és vendégei.

Gelencsér Gergő, aki hét éve teljesít szolgálatot beosztott tűzoltóként a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon, teljes védőfelszerelésben, kollégáival együtt érkezett, hogy feltegye a „nagy kérdést” párjának, Somogyvári Karinának, aki értékesítési asszisztensként dolgozik a szállodában.

Karina bár a meglepetéstől alig kapott levegőt is, természetesen igent mondott Gergőnek, így három éve tartó szerelmüket az „igen” kimondását követően a gyűrű felhúzásával pecsételték meg. Karina és Gergő így mától menyasszonyként és vőlegényként élik tovább mindennapjaikat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.

2019. Október 16. 08:50, szerda | Helyi

Otthoniak és Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport találkozóját tartották szombaton

5 éves a Dombóvárról Elszármazottak Facebook Csoport, s tagjai immáron harmadik alkalommal találkozhattak személyesen is Dombóváron.