Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Február 17. 09:30, csütörtök | Helyi

Legyen az infodombovar.hu tudósítója!

Legyen az infodombovar.hu tudósítója!

Legyen a tudósítónk! Küldjön nekünk egy rövid hírt, fotót vagy videót a kapcsolat@infodombovar.hu e-mail címre!

Ha történik valami fontos, különös vagy rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót a kapcsolat@infodombovar.hu e-mail címre, és jelölje meg az üzenet tárgyának: OLVASÓ-TUDÓSÍTÓ!

Nemcsak Dombóvárról, hanem környékéről is várjuk olvasóink híreit és tudósításait.

____

A tartalmak készítői, beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy awww.infodombovar.hu számára a kapcsolat@infodombovar.hu e-mail címre, OLVASÓ-TUDÓSÍTÓ tárggyal küldött tartalmakat awww.infodombovar.hu ésa Dombóvári Szuperinfó szabadon, térítésmentesen felhasználja.

A www.infodombovar.hu portálon megjelenő, hírforrásként OLVASÓ-TUDÓSÍTÓ jelzéssel ellátott írások, fotók és videók olvasóink és felhasználóink közleményei. Azok valódiságáért, az abban közölt tartalomért sem aDombóvári Szuperinfó, sem a www.infodombovar.hunem vállalfelelősséget.

Az olvasó-tudósítói tartalmakérta teljes felelősséggel olvasó-tudósítóink tartoznak.

Az olvasó-tudósítói tartalmakat a www.infodombovar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. Az olvasó-tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

A felhasználási feltételeink nem ismerete nem mentesít azok hatálya alól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.