Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 18. 14:06, hétfő | Belföld
Forrás: Közlemény

Lehull a lepel az Open Road Fest utolsó fellépőiről is

Lehull a lepel az Open Road Fest utolsó fellépőiről is

Elérkezett a várva várt pillanat, és végre a teljes line-up-ról lehull a lepel! A fesztivál zenei repertoárjában nincs hiány az acélos rockzenéből sem a blues-ba hajló dallamokról.

Vagány fellépők, fülbemászó dallamok, hajnalig tartó bulik, de a java még hátra van, következnek az utolsó nagy nevek!

Akárcsak az első három fellépő, az utolsó nagy nevek is talpalávaló zenéket, a pop-rock legjavát és a magyar blues hamisíthatatlan dallamvilágát hozzák a színpadra!
A fesztivál talán legextrémebb megjelenésű előadója az Anna and the Barbies énekesnője pörgős koncerttel készül, ráadásként gyermekének szültetése óta most lép először fesztiválszínpadra, úgyhogy őrületes show-ra készülhetünk! A banda a legütősebb dalokkal csábít táncra, a Márti dala és Passionfruit újdonságai biztos, hogy nem maradnak ki a buliból. Készülj az egész éjszakás energiafröccsre, mert amint színpadra lépnek, nem akarod abbahagyni majd a táncot!

Az Ivan and the Parazol friss, lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalaival teszi teljessé a pop-rock repertoárt. Lesz Rock 'n Roll On the Floor és egy kis Mode Bizarre is a legütősebb dalokkal, úgyhogy az első sorban a helyed most is, ha bírod a modernt!

Az első este megkoronázása a blues jegyében zajlik, ugyanis a legfeketébb hangú fehér énekes veszi kézbe a mikrofont és árasztja el az örökzöld blues dalok, néhol rockos dallamaival a színpadot. A Rossz vér, a Menni kell melyekre generációk nőttek fel, még ma is megdobbantja az örökifjak szívét, s legyen szó múltidézésről vagy rockba hajló tombolásról Deák Bill Gyula dalai megigézik a balatoni estét, amiről nem szabad lemaradni!

Az Open Road Fest-en négy napon át a rock zene kiválóságai adják egymásnak a mikrofont. Alfától az omegáig mindenki megtalálja a kedvére való koncertet. Legyen szó az extravagáns, dögös-pörgős rock szólamokról vagy a magyar rock ősatyáinak az Ossiannak és a Karthagonak halhatatlan dalairól és az olykor karcos rockba átcsapó blues dalokról, a fesztivál nagyszínpadán mindet megtalálod. A feledhetetlen péntek és szombat estéről a magyar bandák mellett a két külföldi fellépő, a Helloween és a The Sweet is gondoskodik! A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják. Váltsd meg jegyed most, és ne maradj le a legütősebb koncertekről. Részletes zenei programot itt találod!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére