Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 08. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti:

Lemondta két koncertjét Elton John, hogy jelen lehessen Harry herceg esküvőjén

Lemondta két koncertjét Elton John, hogy jelen lehessen Harry herceg esküvőjén

Lemondta két májusi Las Vegas-i koncertjét Sir Elton John, hogy jelen lehessen a brit uralkodó unokája, Harry herceg esküvőjén.

A 33 éves Harry és 36 esztendős amerikai menyasszonya, Meghan Markle színésznő esküvője május 19-én lesz a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában.

Sir Elton, a brit rock 70 éves veterán szupersztárja Las Vegas világhírű Caesars Palace szállodájában tart folyamatos, minden évben visszatérő koncertsorozatot, ám szerdai brit médiajelentések szerint a május 18-án és 19-én esedékes fellépéseit lemondta, kifejezetten azért, hogy jelen lehessen Harry és Meghan Markle esküvőjén.

Az első beszámolókból nem derül ki, hogy Elton John zenével is köszönti-e majd a hercegi párt. A zenész néhány hete még azt mondta: azt sem tudja, hogy egyáltalán meghívják-e az esküvőre.

A meghívás azonban jó eséllyel megjósolható, hiszen Elton Johnról évtizedek óta közismert, hogy igen szoros baráti kapcsolatokat ápol a brit királyi család fiatalabb tagjaival. Szinte legendás volt barátsága a néhai Diana hercegnővel, Harry és bátyja, Vilmos herceg 1997-ben autószerencsétlenségben elhunyt édesanyjával, akinek búcsúszertartásán, a londoni Westminster apátságban előadta a hercegnő emlékére írt, Candle in the Wind című dalát.

Sir Elton a múlt hónap végén bejelentette, hogy az idén világkörüli turnéra indul, utána viszont befejezi a koncertezést. Az ősszel kezdődő hároméves turné, amely az összes földrészt érinti, 300 fellépésből áll majd.

Elton John biztosította azonban rajongóit arról is, hogy a zenének továbbra sem fordít hátat, reményei szerint jelennek meg még új albumai, sőt musicaleket is ír.

A brit világsztár csaknem öt évtizedet töltött eddig színpadon, és világszerte 300 milliónál több lemeze fogyott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.