Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2021. Október 30. 08:51, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták a napszámosát meggyilkoló pirtói férfit

Letartóztatták a napszámosát meggyilkoló pirtói férfit

Letartóztatta a bíróság azt férfit, akit napszámosa meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte a Kecskeméti Törvényszék pénteken a bírósági honlapon.

Közleményük szerint a férfi múlt vasárnap délután egy Kiskunhalas melletti tanyán, ittas állapotban súlyosan bántalmazott egy nála dolgozó napszámost, aki emiatt életét vesztette.

A bíróság egyebek mellett a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a 66 éves férfi letartóztatását. A gyanúsítottat tavaly júniusban lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt két év, négy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

A bíróság döntése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Csütörtökön közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy a Kiskunhalas melletti Pirtón, egy üzem kazánházában vasárnap holtan találtak egy helyi férfit. A halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekmény miatt a rendőrség szerdán vette őrizetbe a 66 éves helyi férfit.

Címkék: letartóztatás, pirtó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.