Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Május 21. 16:05, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: mti

Magyarországon már minden Mol-töltőállomás üzemel

Magyarországon már minden Mol-töltőállomás üzemel

Nem lesznek átmeneti kútbezásárások a Mol magyarországi hálózatában, mind a 468 töltőállomásuk zavartalanul üzemel - közölte a Mol szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint, bár korábban 28 töltőállomás bezárására készült a cég, amely a hálózat 6 százaléka, ez az elmúlt időszak fejleményei alapján mégsem szükséges. A koronavírus-járvány enyhülésével fokozatosan csökkennek országszerte és a régióban is a korlátozó intézkedések. Mindez a Mol-csoport kiskereskedelmi forgalmán, az értékesítéseken is meglátszik.

"Míg korábban csoportszinten 30-40 százalékkal csökkent az üzemanyag-értékesítés az előző év hasonló időszakához képest, addig az utóbbi időben jelentős javulást látunk" - írták.

A tájékoztatás szerint a vállalatcsoport mintegy 2000 töltőállomása tart nyitva a régióban. Csehországban 29, Szerbiában 26, Szlovákiában-Szlovéniában 1-1 töltőállomásukat nyitják meg újra. Boszniában 33 töltőállomáson térnek vissza a normál működéshez a korábbi csökkentett nyitva tartásról - áll a közleményben.

Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője a közlemény szerint hangsúlyozta: számukra kulcsfontosságú, hogy fogyasztóiknak biztosítsák töltőállomásaik elérhetőségét.

A munkatársak és vásárlók egészségére és biztonságára továbbra is a kiemelt figyelmet szentelnek, éppen ezért a korábban bevezetett óvintézkedéseik a jövőben is érvényben maradnak, ezzel is megelőzve a járvány terjedését - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.