Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2011. Július 13. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Életveszélyes állapotban van a hajnalban, Veszprémben meglőtt férfi.

Sajtóinformációk szerint 2 embert állítottak elő a veszprémi lövöldözés miatt - a rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatakozva nem erősítette meg a hírt, és további részleteket sem közölt az ügyről.

A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, hogy a 40 éves P. Sándort, - aki nem volt ismeretlen a rendőrség előtt - hajnalban saját háza előtt lőtték meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr alezredese, Péter Katalin elmondta, a helyszíni szemlét befejezték, több embert elő is állítottak. Jelenleg folyik a kihallgatásuk. Péter Katalin hozzátette, emberölés miatt nyomoz a rendőrség. Életveszélyes állapotban szállították kórházba a meglőtt férfit. A kórház főigazgatója megerősítette a hírt és hozzátette, azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A férfi azóta is életveszélyes állapotban van. A hírTV tudósítója elmondta, információi szerint P. Sándor maradandó károsodást szenvedett. (da)

hírTV

Címkék: meglőtt

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 12:02, hétfő | Kék hírek

Fertőtlenítőszer-hamisítók ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két férfi és két nő ellen, akik a koronavírusjárványt kihasználva hamis kézfertőtlenítő-szert gyártottak és értékesítettek, a csalással pedig hét sértettnek több mint 28 millió forint kárt okoztak

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.