Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Március 15. 10:34, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Március 15. - Hatezren ünnepeltek a megújult Kossuth téren

Március 15. - Hatezren ünnepeltek a megújult Kossuth téren

Nagy érdeklődés mellett kezdődtek meg a március 15-i nemzeti ünnep programjai; több mint hatezer ünneplő jelenlétében vonták föl katonai tiszteletadással Magyarország lobogóját a megújult Kossuth téren - közölte az operatív törzs az MTI-vel szombaton.

Az eseményen beszédet mondott Kövér László, az Országgyűlés elnöke, jelen volt Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök, valamint a kormány, a diplomáciai testület, az állami protokoll tagjai, valamint a Magyar Honvédség tábornoki kara.
A ceremóniát követően ünnepi menet indult a Múzeumkertbe, ötezer ember részvételével, amely folyamatosan bővül - írták közleményükben.
Hozzátették: a központi megemlékezés fél 11-kor kezdődik, amelyen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.