Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2011. Október 25. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey és férje, Nick fél évig gondolkodott, megmutassák-e ikreiket a világnak. Most megtették, sőt egy weboldalt is készítettek, ahol igazi családi képeket láthatunk róluk. Semmi smink és beállítás.

"Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor, annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük"- kezdi az édesapa. Annak idején terhessége ötödik hónapjáig tagadta Mariah Carey, hogy babát vár, érthető módon, hisz sokat küzdött értük és nem akarta elkiabálni a jó hírt. Most, hogy minden jóra fordult és férjével házasságuk legszebb pillanatait élik, bevallották, hogy termékenységi kezeléseken vettek részt. Az első alkalom azonban vetéléssel végződött. Aztán, amikor végre sikerült, és az ultrahangon kiderült, hogy ikreik lesznek, a házaspár megrémült. "Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen - vallotta be Mariah. - Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket."

A végén minden jóra fordult, és a pár az ikrek születése után hat hónappal így nyilatkozott: "Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.