Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Hírek

2012. Február 17. 07:25, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe csak 36 évet élt. Rövid élete mégis sokakat megihletett, megszámlálhatatlan könyv, film, dal szól a díva életéről, és halálának rejtélyes körülményeiről.

A legújabb film az "Egy hét Marilynnel" egy igaz történet alapján készült. A film 1956 nyarán játszódik, amikor Marylin Monroe (Michelle Williams) Nagy-Britanniába érkezett újdonsült férjével, Arthur Millerrel "A herceg és a táncosnő" című film forgatására. Ekkor ismerkedett meg Colin Clarkkal (Eddie Redmayne), aki akkor kapott először lehetőséget arra, hogy asszisztensként dolgozzon egy film készítésében.

Negyven évvel később Clark kiadott egy naplószerű memoárt "A herceg, a táncosnő és én" címmel, melyben a nevezetes forgatás eseményeit írta le. Ám Clark visszaemlékezéséből egy hét hiányzott... Egy varázslatos hét, melyet kettesben töltött a világ legragyogóbb sztárjával, Marilynnel.

Évekkel később Clark végül felfedte a titkot egy újabb memoárban, mely az Egy hét Marilynnel címet kapta, s a mozi alapjául szolgált.

A filmet két kategóriában is Oscar-díjra jelölték, és Michelle Williams kapta 2012-ben a "Legjobb női alakítás"-ért járó Golden Globe-ot.

Bemutató: 2012. február 16.

Címkék: Marilyn Monroe

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 07:00, hétfő | Belföld

Rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre

Rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.

2021. Március 01. 05:00, hétfő | Belföld

Melegedés, majd hidegfront várható a tavasz első hetében

A következő napokban erősödik a nappali felmelegedés, de a hét második felében ismét hidegfront érkezik. Emiatt a hétvégén nem csak lehűlésre, hanem elszórtan hózáporra is készülni kell

2021. Március 01. 05:00, hétfő | Belföld

Orbán: a védőoltás jelenti az egyetlen lehetséges védelmet

A védőoltás jelenti az egyetlen lehetséges védelmet a koronavírus-járvány ellen - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóban vasárnap,

2021. Február 28. 18:01, vasárnap | Belföld

A koronavírus megváltoztatta a vásárlói szokásokat

A koronavírus hatására megváltoztak a vásárlói szokások, illetve módosult a fogyasztói kosár összetétele is