Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2012. Február 17. 07:25, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe feltámadt - VIDEÓ

Marilyn Monroe csak 36 évet élt. Rövid élete mégis sokakat megihletett, megszámlálhatatlan könyv, film, dal szól a díva életéről, és halálának rejtélyes körülményeiről.

A legújabb film az "Egy hét Marilynnel" egy igaz történet alapján készült. A film 1956 nyarán játszódik, amikor Marylin Monroe (Michelle Williams) Nagy-Britanniába érkezett újdonsült férjével, Arthur Millerrel "A herceg és a táncosnő" című film forgatására. Ekkor ismerkedett meg Colin Clarkkal (Eddie Redmayne), aki akkor kapott először lehetőséget arra, hogy asszisztensként dolgozzon egy film készítésében.

Negyven évvel később Clark kiadott egy naplószerű memoárt "A herceg, a táncosnő és én" címmel, melyben a nevezetes forgatás eseményeit írta le. Ám Clark visszaemlékezéséből egy hét hiányzott... Egy varázslatos hét, melyet kettesben töltött a világ legragyogóbb sztárjával, Marilynnel.

Évekkel később Clark végül felfedte a titkot egy újabb memoárban, mely az Egy hét Marilynnel címet kapta, s a mozi alapjául szolgált.

A filmet két kategóriában is Oscar-díjra jelölték, és Michelle Williams kapta 2012-ben a "Legjobb női alakítás"-ért járó Golden Globe-ot.

Bemutató: 2012. február 16.

Címkék: Marilyn Monroe

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 08:43, csütörtök | Belföld

Kannabiszültetvény az álcázott gombapincészetben - VIDEÓ

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.

2020. November 26. 07:00, csütörtök | Belföld

Bővült a hazai halválaszték, az árak változatlanok

Nagyobb a karácsonyi halválaszték az idén az elmúlt évhez képest, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) tájékoztatása szerint a kiváló minőségű halat a tavalyihoz hasonló áron lehet beszerezni.

2020. November 26. 06:00, csütörtök | Belföld

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj,

2020. November 26. 05:00, csütörtök | Belföld

Csecsemőt hagytak egy bokorban Szolnokon

Csecsemőt talált egy fiatalember szerdán Szolnokon egy bokorban egy Délibáb úti üzletnél - írta közösségi oldalán a Szolnok TV. Kiderült, hogy nem is találták a babát, csak szülei így akartak megszabadulni tőle.