Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Március 25. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Medveczky Ilona nagyon berágott

Medveczky Ilona nagyon berágott

A díva megharagudott a Bagi-Nacsa humoristaduóra.

Medveczky Ilona megsértődött Bagi Ivánra, mert a Story-gálán történt emlékezetes fenékre esését úgy mutatta be, mintha be lett volna rúgva. A paródia szerint a revükirálynő azért esett el, mert túl sokat ivott, majd amikor elvitték a mentők, tovább játszotta a díva szerepét.

Bagi állítja, soha nem egy adott karaktert figuráznak ki, hanem egy jelenséget, amivel tele van a média. Szerinte annyira nem bántó a paródia, és reméli, a művésznő nevet a legjobban rajta. Medveczky Ilona viszont bevallotta a Borsnak, hogy nem a parodizálás tényén akadt ki, hanem azon, hogy részegnek volt beállítva. "Az egyetlen, ami dehonesztáló, hogy ittam volna. Egy táncművész nem iszik. Soha nem voltam olyan állapotban, hogy elessek az alkohol miatt. Ez nagyon rosszul esik" - jelentette ki a díva.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.