Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Április 28. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Még egy babát szeretne a meleg sztárpár

Még egy babát szeretne a meleg sztárpár

Elton John és David Furnish még egy gyermeket akarnak másfél éves fiuk, Zachary mellé.

Testvért szeretne másfél éves fiának Elton John és partnere, David Furnish. A meleg pár gyermeke, Zachary 2010 karácsonyán született meg egy béranyától, és a két sztár szerint most már elég idős ahhoz, hogy öccse vagy húga legyen. "Mindig is szó volt róla, hogy szeretnénk még egy gyereket - árulta el Furnish. - És azt hiszem, most már Zachary is boldogabb volna, ha nem lenne egyedül." A popsztár és partnere arról még nem döntöttek, hogy mikorra tervezik a következő babát, de abban egyetértenek, hogy ha megtehetik, ugyanahhoz a béranyához fordulnak majd, mint legutóbb.

"Így igazi testvéri kapcsolat lenne a kicsik között - mondta el Furnish. - De a béranyának is van saját élete és saját családja. Az a kilenc hónap, amit ránk szán, nemcsak az ő életére van hatással, hanem a férjére és a gyerekeire is, úgyhogy nem várhatjuk el tőle, hogy megint rendelkezésre álljon. Ha mást kell keresnünk, és csak feleolyan gyönyörű nőt találunk, mint ő, már boldogok leszünk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.