Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Április 11. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Még mindig Fecót szereti VV Dya

Még mindig Fecót szereti VV Dya

Ugyan már van barátja, de képtelen elfelejteni a villa nős dumagépét.

Már nem magányos VV Dya, alakulóban van ugyanis egy új kapcsolata. Ennek ellenére még egyáltalán nincs túl az immár mulatós zenészként befutott Fecó iránt érzett szerelmén. "Még mindig rengeteget álmodok Fecóval, de csak olyanokról, hogy beszélgetünk és boldogok vagyunk együtt. Amikor felébredek, rögtön elsírom magam, de akkor is, ha valaki szóba hozza őt a családomból" - vallotta be az Új Ásznak. A mostani udvarlója azonban tisztában azzal, mit érez Dya az egykori villatársa iránt, de a lány reméli, hogy elég türelmes lesz vele, és kitart mellette, amíg el nem felejti a nős Fecót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.