Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2011. Március 03. 11:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Szuperinfó Reklám- és Graviroda

Megérkezett Dombóvárra a világ első klíma-semleges bélyegzője

Megérkezett Dombóvárra a világ első klíma-semleges bélyegzője

Ismerje meg a Trodat Printy 4.0-t, amely újraírja a bélyegző fogalmát!

A világ első olyan környezet-barát bélyegzője, mely 65 %-ban újrahasznosított műanyagból készül, és 49 %-kal kevesebb széndioxidot bocsátanak ki a gyártás sor

Egyedi formaterv, hihetetlenül kicsi és könnyű kialakítás, összecsukható, majd egy opcionális védőtalp ráhelyezésével könnyen zsebre vágható, lehetőség a teljesen maszatolásmentes párnacserére, a lenyomat tökéletes pozícionálása a papíron – többek között ezeket az előnyöket nyújtja a felhasználóknak a hét különböző színben, március 1-jétől kapható Trodat Printy 4.0.

Mi több, a legújabb generációs Trodat Printy nem hagy maga után ökológiai lábnyomot. Hogyan kell ezt érteni és hogyan is érdemelte ki a világ első klíma-semleges bélyegzője címet? A Trodat Printy 4.0 által kínált előnyök részletein túl ezt is megtudhatja, ha megnézi videónkat.

Most érdemes vásárolnia, mivel egy országos nyereményakcióban akár iPhone-tulajdonos is lehet. Ha az akció részleteire kíváncsi, kattintson az alábbi bannerre!

Dombóváron hogyan szerezheti be legkényelmesebben és a leggyorsabban a Trodat Printy 4.0-t?
Még többet szeretne tudni a gyártó cég környezetvédelmi elkötelezettségéről?
Ajánljuk figyelmébe a Szuperinfó Reklám- és Graviroda bélyegzőkészítéssel kapcsolatos cégregiszter oldalát, amelyet ide kattintva nyithat meg.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 08:42, hétfő | Helyi

Könyvbemutató Zircen

November 15-én, a még tavaly december 7-én felavatott Fekete István dombormű koszorúzása után a zirci Országzászló Alapítvány tagjai és a meghívott vendégek a Városháza Dísztermében könyvbemutatóra gyűltek össze.

2019. November 18. 08:40, hétfő | Helyi

A rendőri hivatást népszerűsítették

A dombóvári rendőrök meghívást kaptak a helyi szakképző iskola pályaorientációs napjára.

2019. November 15. 16:27, péntek | Helyi

Fergeteges, vidám táncház a Márton-napon

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola alsó tagozatos német nemzetiségi nyelvet tanuló diákjai november 12-én fergeteges műsorral és táncházzal emlékeztek meg Szent Mártonról.

2019. November 15. 10:30, péntek | Helyi

Élő hal vásár lesz november 16-án délelőtt Dombóváron, Döbröközön és Dalmandon

07.30–08.30-ig a Kokolino Zöldség-Gyümölcsösnél: Dombóvár, Dombó P. u. 42., 09.00–09.30-ig Döbröközön, a Katica Zöldségboltnál, 10.00–10.30-ig Dalmandon, a Zöldséges udvarában.