Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Február 24. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Megerőszakolta hétéves lányát

Megerőszakolta hétéves lányát

A Székesfehérvári Járásbíróság kedden - nem jogerősen - elrendelte egy férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint egy Fejér megyei településen szexuális cselekményt végzett hétéves lányával

- közölte a Fejér Megyei Főügyészség az MTI-vel. Azt írták, a főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

A letartóztatás nem jogerős, mivel a döntés ellen a védelem fellebbezett, de a férfi már letartóztatásban várja a másodfokú döntést.

A közlemény szerint a gyanúsított február 14-én otthonukban, az édesanya rövid idejű távolléte alatt hétéves lányát szexuális cselekményre kényszerítette. A gyanúsított ezt követően ismeretlen helyre távozott, szökése miatt elfogatóparancsot adtak ki vele szemben.

Több portál információja szerint a férfit szombaton az otthonában tartóztatták le.

A főügyészség kitért arra is, hogy a gyanúsítottat a bíróság korábban már elítélte hasonló bűncselekmény miatt, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára