Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Június 20. 15:19, kedd | Helyi
Forrás: ArtLed

Megfelelő parkoló kiválasztása

Megfelelő parkoló kiválasztása

Tömegközlekedéssel Ferihegyet nehéz megközelíteni, így egyre többen döntenek úgy, hogy utazásuk előtt és után saját autóba ülnek, megkímélve magukat a felesleges stressztől és nehézségektől.

Nem mindegy azonban ha belegondolunk, hogy hol hagyjuk a kocsit, amíg nyaralásunkat töltjük.
A parkolóhely kiválasztásánál a biztonság az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennünk, hiszen senki sem szeretne azon idegeskedni a tengerparton pihenve, hogy vajon mi történhetett az autójával, biztonságban hagyta-e otthon, nem érik-e váratlan viharok, betörések stb. Az ilyen és ehhez hasonló károkat minden tulajdonos inkább szeretné elkerülni, így a legjobb, ha az ingyenes szabadtéri parkolás helyett egy megfizethető, kamerával figyelt és járőrszolgálattal is védett területet után néz, hogy nyugodtan, felügyelet alatt tudhassa járművét. A kisebb területű parkolók a legelőnyösebbek, ha a biztonság a legfőbb szempont, nem úgy, mint a közvetlenül a reptér mellett található sok ezer négyzetméteres óriásparkoló, a probléma kisebb területen kamerákkal is észrevehető, és cselekedni is lehet gyorsan és egyszerűen. A gyerekekkel és nehéz csomagokkal, illetve a számlával eljutni a terminálig, parkolóhelyet lefoglalni és keresgélni időigényes és stresszes feladat, nem is beszélve arról, hogy a parkoló személyzetét is fel kell kutatni. Hogy elkerüljük a felesleges stresszt, érdemes ezt az időt belekalkulálni a repülés előtti néhány órába. A legtöbb helyen parkolóhely lefoglalása online rendszeren keresztül gyorsan és könnyedén megtörténhet, így semmiképpen sem fogunk felesleges időt pazarolni.

A Parkoló Pláza a bürokratikus megoldásokat elkerüli, folyamatosan elérhető és segítőkész személyzet áll a vendégek rendelkezésére, a számla megszerzése is a lehető legegyszerűbben történik. Ferihegy környékén találhatóak kisebb, alternatív megoldást kínáló parkolók. Az ár meghatározza a parkolóhely kiválasztását, főként akkor, ha hosszabb távra tervezzük a nyaralásunkat, így a parkolási költségek is túl magasra emelkedhetnek. Az utazás előtt nem árt körültekintően utánajárni, hogy milyen szolgáltatást kapunk pénzünkért, hol mennyit kell fizetni, így akár több ezer forintot is megspórolhatunk.

http://parkoloplaza.hu/
http://parkoloplaza.hu/hu/hirek/22/repteri-parkolas-mi-alapjan-valasszunk-parkolot

Címkék: parkoló pláza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.