Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Június 23. 15:39, csütörtök | Helyi

Megjelent a Szuperinfó nyári melléklete

Megjelent a Szuperinfó nyári melléklete

Dombóváron és Tamásiban, illetve környékükön nyaraló hazai és külföldi vendégek tájékoztatását szolgálja a napokban megjelent Szuperinfó nyári melléklete.

A 12 oldalas, színes kiadványban vendéglátóhelyek, szálláshelyek, turisztikai látványosságok, egyéb vállalkozók és természetesen a két város híres termálfürdői kínálják szolgáltatásaikat magyar és német nyelven, nem ritkán angolul is. A 10 ezer példányszámú, ingyenes lap a partnerek mellett eljut a turisták által látogatott helyekre, így például a nyári szerzonban átvehető lesz a dombóvári és tamási tourinform irodákban. Teibert Csaba laptulajdonostól megtudtuk, hogy már az előző években is jelentek meg Dombóvár-Tamási térképek, reklámkiadványok, amelyet aktualitásuk, információgazdagságuk miatt mindig örömmel fogadtak az idelátogatók. A vállalkozók és szolgáltatók közül is egyre nagyobb számban éltek e hatékony marketingeszközzel, hisz egy újságban szerepel a két város kínálata, így a tamási olvasók értesülhetnek a dombóvári lehetőségekről és fordítva. A hirdetésszervezés, az anyag összeállítás a nagy érdeklődésnek és a korábbi évek kedvező tapasztalatainak köszönhetően gyorsan megtörtént, így a turistaszezon kezdetén érkezők már kezükbe vehetik a lapot.

Az újság innét tölthető le:http://www.infodombovar.hu/olvasosarok/olvas/id:3840

Örményi János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!