Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Január 08. 09:01, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság őszi szezonját a negyedik helyen záró Dombóvári FC gárdája január 8-án kezdi meg a felkészülést a pontvadászat tavaszi folytatására.

Kardos Ernő edző a tervek szerint heti öt edzést vezényel tanítványainak. A foglalkozásokon a tréner előbb az erőgyűjtésre és az állóképesség fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, majd a későbbiekben a követendő védekezési és támadási taktikát is gyakorolni fogják a fiúk.
A játékoskeretben egyelőre nem történt változás, eddig nem távozott senki a klubtól és új igazolásról sem számoltak be az egyesület vezetői.
A szabadtéri felkészülési meccsek előtt január 19-én a csapat részt vesz a Szekszárdon tizenhetedszer megrendezésre kerülő teremtornán, a Váz-Bau Kupán. A következő szombaton idegenben a Nagyatád lesz az ellenfele a DFC legénységének, mely később összecsap még a mohácsi, a balatonlellei és egy egyelőre ismeretlen riválisával. Az elmúlt évhez hasonlóan Székesfehérváron a helyi Ikarus-Maroshegy SC együttese elleni találkozó zárja az edzőmérkőzések sorát február 17-én és hat nappal később hazai pályán - a Szuhay Sportcentrumban - már az első tavaszi bajnoki következik a Kakasdi SE gárdájával szemben.

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Az egészségnapon szűrésekkel, tanácsadással várták az érdeklődőket

Június 13-án a Szent Lukács Kórház Egészségfejlesztési Irodája egészségnapot tartott a térség fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátását végző egészségügyi intézményben.

2019. Június 15. 07:00, szombat | Helyi

Lomtalanítás a szőlőhegyi présház-tulajdonosoknak

A szőlőhegy tisztaságának megóvása érdekében két 30 köbméteres hulladékgyűjtő konténert helyeztetett ki májusban a város önkormányzata a nyergesi buszfordulóhoz, valamint a Tűzlepke sor és a Vincellér-dűlő kereszteződéséhez.

2019. Június 14. 10:10, péntek | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián ötödikként zárt terepakadály-futásban

únius 8-án Cseszneken rendezték meg hatodik alkalommal a PannonHajsza elnevezésű OCR-versenyt,

2019. Június 14. 09:14, péntek | Helyi

Helyreállítják a tönkrement utakat

A magunk mögött hagyott viszonylag enyhe tél sem kímélte a város önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő közutakat. Az azokon keletkezett lyukak aszfalttal történő befoltozását egy helyi vállalkozó végzi.