Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Július 22. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Megkezdődött a Szabadság utcai orvosi rendelő felújítása

Megkezdődött a Szabadság utcai orvosi rendelő felújítása

Megkezdődött a Szabadság utcai orvosi rendelő teljes körű felújítása, átalakítása.

Még 2021. év elején osztottuk meg Önökkel a jó hírt, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében kiírt pályázatnak köszönhetően a város második legnagyobb járóbetegellátó intézményének teljes körű külső és belső korszerűsítése, átalakítása valósulhat meg Dombóváron. A Szabadság utcai rendelőkben két háziorvos, három fogorvos, egy gyermekorvos és védőnők látnak el különböző egészségügyi feladatokat.

Az elmúlt egy évben a tervezés keretében nagy figyelmet fordítottak a szakemberek az épület átalakítására, a két felnőtt háziorvos munkájának megkönnyítése érdekében két rendelő kerül kialakításra a hatékony munkavégzés érdekében. A közbeszerzés után megtörtént a kivitelező kiválasztása és a munkaterület átadásra került.

Az első ütemben már a kivitelezők megkezdték a homlokzati hőszigetelést, melynek keretében a homlokzat és a lábazati fal részek utólagos hőszigetelését végzik el. A beruházás keretében a nyílászárók és a tetőszerkezet cseréje is meg fog történni, valamint az épület csapadékvíz-elvezetése is megújul. A belső felújítás során gépészeti és villamos szakmunkákon kívül az épület akadálymentesítése történik meg a pályázati forrásból.

A második ütemben belső átalakítás keretében burkolási munkálatok, fűtési rendszer korszerűsítése, víz- és szennyvízelvezetési rendszer további korszerűsítése fog megvalósulni.

Dombóvár Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!