Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2012. Március 26. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megmenekült VV Fecó

Megmenekült VV Fecó

Megúszta a kilakoltatást az egykori villalakó.

Kihúzta az adósságcsapdából VV Fecót a családja és az RTL Klub, így a nagydumás valóságshow-szereplő kifizethette az adósságát. A kétgyermekes családapa ugyanis több mint százezer forintos tartozott fel az önkormányzattól bérelt lakása után, emiatt pedig könnyen az utcára kerülhetett volna. A héten azonban befutott a számlájára az RTL Klubtól a ValóVilágért kapott néhány tízezer forintos gázsija, a fennmaradó összeget pedig a rokonság dobta össze neki.

Fecó a történtek után már igyekszik minden követ megmozgatni, hogy állandó keresettel biztosíthassa a családja megélhetését. "Kezdenek beindulni a fellépések is, május-júniusra már rengeteg felkérést kaptam" - árulta el a Blikknek a mulatós zene új sztárja. Elmondása szerint lemezkészítés is tervbe van véve, illetve egy közös dal feléneklése Bódi Gusztival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.