Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 31. 14:01, kedd | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Megműtötték Kovács Katalint

Megműtötték Kovács Katalint

Megműtötték Kovács Katalin olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos eltört kezét.

A Molcsapat.hu keddi tájékoztatása szerint Kovács január közepén ráesett a korábban, még októberben, kerékpározás közben megsérült kezére. Az akkor letört orsócsontdarab miatt a gyógyulása nagyon lassan haladt, és még január elején sem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni.

„Január közepén egy rendezvényre voltam hivatalos, ahol egy rossz lépés következtében elbotlottam és ráestem a korábban sérült kezemre. Ismét éles fájdalmat éreztem, és tudtam, hogy nagy a baj” – mondta a harmincegyszeres világbajnok, akinek karján jelenleg csak egy kis heg látszik, és mint hozzátette: az operáció után két nappal már szinte mindenre tudta használni a kezét. Azt egyébként elő is írták neki, hogy ha lehet, minél hamarabb erőltesse és használja.

„Jelenleg a fekvenyomáson kívül szinte minden gyakorlatot meg tudok csinálni. Az erőnlétem pedig jobb, mint eddig bármikor, ezt a futásoknál és az úszásnál is érzem. Úgy gondolom, ez a második esésem is kellett ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön a kezem és most már teljesen egészségesen készülhessek az olimpiai válogatóra” – fűzte hozzá Kovács.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.