Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 24. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Megölt egy idős asszonyt két nő Komlón

Megölt egy idős asszonyt két nő Komlón

Megölt két nő egy 86 éves asszonyt, akit közösen ápoltak Komlón - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

A közleményben azt írták: a gyanú szerint az 57 éves komlói és a 43 éves sásdi nő megbeszélte, hogy megölik az idősebb gyanúsított anyósát, ezért rendszeresen ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adtak neki, amelyektől az áldozat csütörtökön meghalt.

Az eljárás akkor indult, amikor az 57 éves nő pénteken feljelentést tett társa ellen, mert a 43 éves nő azzal zsarolta, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, ha nem fizet neki hárommillió forintot.

A rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján azt gyanítják, hogy a két nőnek köze lehet az idős asszony halálához.

A rendőrök mindkét nőt elfogták, előállították, emberölés miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A két gyanúsított ellen szombaton emberölés miatt indított eljárást a megyei főkapitányság, a zsarolás miatt pedig a komlói rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.