Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2022. Február 27. 15:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a többszörösen körözött férfi

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a többszörösen körözött férfi

Hiába menekült és próbált elbújni a rendőrök elől egy 35 éves férfi Tárnokon, végül megbilincselték. Két érvényben lévő elfogatóparancs, több lopás és eltiltás hatálya alatti vezetés volt a rovásán.

Érden akarták igazoltatni a rendőrök egy kocsi sofőrjét csütörtök délután. A férfi látva a rendőrök szándékát, gázt adott és Tárnok felé vette az irányt. A járőrök követni kezdték, majd egyszer csak a férfi fékezett, kipattant a kocsiból, átugrott egy kerítésen, és egy ház teraszára mászott fel, ott próbált elbújni a rendőrök elől – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a férfi az egyenruhások többszöri felszólítására sem volt hajlandó lemászni a teraszról, így a rendőrök mentek érte. Elfogták és előállították a 35 éves férfit. Hamar kiderült, hogy az érdi és a nagykátai rendőrkapitányság lopás miatt kereste, a Budapest Környéki Törvényszék pedig korábban a járművezetéstől eltiltotta.

A gyanú szerint férfi még tavaly év végén egy százhalombattai ipari területen parkoló teherkocsiból 68 kávéfőzőt lopott el közel 16 millió forint értékben, ez év elején egy másik jármű rakományát védő plombát levágta, ahonnan egy tucat gőzvasalót, eszpresszógépet, több citrusprést, valamint számtalan elektronikai terméket vitt magával, mintegy 3 millió forintos kárt okozva a sértettnek. A rendőrök az eljárásban tovább vizsgálódnak, hogy más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével még összefüggésbe hozható-e a fiatal férfi. U. Pál kihallgatásán a lopásokat tagadta, a gyanúsítás ellen panasszal is élt, azonban azt elismerte, tudatában volt, hogy a bíróság eltiltotta a vezetéstől, de azt hitte az már lejárt.

Az őrizetbe vett férfivel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette, valamint lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

2022. Június 24. 08:02, péntek | Kék hírek

Már börtönben ült, mire kiderült, hogy cserbenhagyó is

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettes ellen indult, aki segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét követte el.

2022. Június 23. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Lopott kocsiban bukott le droggal

Most fejezték be a rendőrök a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.

2022. Június 23. 11:03, csütörtök | Kék hírek

Elítélték az ismerőseitől több mint százmillió forintot kicsaló férfit

Nem jogerősen 7 év börtönre ítélte és kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság szerdán azt a férfit, aki magát pilótának kiadva több mint százmillió forintot csalt ki alkalmi ismerőseitől és azok hozzátartozóitól