Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Április 25. 15:06, szombat | Helyi
Forrás: police.hu/Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Megrúgta, mert ideges volt a kaposszekcsői férfi

Megrúgta, mert ideges volt a kaposszekcsői férfi

Lezárt akta: Rugdosott minden előzmény nélkül az ideges férfi

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kaposszekcsői férfi ellen indítottak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást garázdaság vétség elkövetése miatt egy kaposszekcsői lakossal szemben. A férfi 2020. január 24-én az esti órákban Dombóváron egy ház kapuját több alkalommal megrugdosta. Néhány órával később ismét visszatért az ingatlanhoz, ahol két férfi állt. A gyanúsított minden előzmény nélkül megrúgta egyiküket, majd elment a helyszínről.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították az elkövetőt, egy 29 éves kaposszekcsői lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy felidegesítette magát azon, hogy ismerőse nem jött ki a házból, ahova többször visszament azért, hogy vele találkozzon. Amikor harmadszor tért vissza az ingatlanhoz, akkor már nagyon mérges volt, ezért rúgta meg a kapuban álló ismeretlent.

A dombóvári rendőrök befejezték az eset körülményeinek vizsgálatát, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!