Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Október 27. 08:31, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Megtartották a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését

Megtartották a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését

A szakmai munkacsoport létrehozását a Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte és Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával, aktív közreműködésével jött létre és fog tevékenykedni a jövőben.

Megtartották a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését, mely együttműködésnek, együttgondolkodásnak a célja a megelőzés mellett az aktuális problémák megoldása, kezelése lesz, amely elsősorban a drogprobléma visszaszorításában való összhang megteremtésére irányul.

A tevékenység a közösség és együttműködés, a megelőzés, a gyógyítás, rehabilitáció valamint a kínálatcsökkentés szervezeteinek és intézményeinek a munkájára fog kiterjedeni.

A szakmai munkacsoport létrehozását a Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte és Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával, aktív közreműködésével jött létre és fog tevékenykedni a jövőben.

Pintér Szilárd polgármester és Dr. Bognár Szilveszter rendőrkapitány is örömét fejezte ki, hogy elindul az egyeztetés és ezzel a korábban jól működő, hatékony munka folytatása veszi kezdetét.

A szervezet elnöke Dr. Németh Tímea, társelnöke Gábor Zotlán őrnagy, koordinátora dr. Szemes Ádám és titkára Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós. A tervek szerint negyedévente fog összegyűlni a KEF. Az oktatási intézmények, a térségi települések és egyéb szervezetek delegáltjai a bemutatkozás alkalmával célokat fogalmaztak meg, javaslatokkal is éltek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.